Ik wil bestellen of heb besteld, hoe gaat het nu verder?

Categorie: Levering en transport

Naar gelang de keuze die u maakt of gemaakt is voor de levering zijn er 3 mogelijkheden, hierbij maakt het niet uit welk vervoersmiddel is gekozen.

meer informatie over vervoersmiddelen

1) Standaard (normale) levering:

Gemiddeld bedraagt de levertijd na besteldatum 3 werkdagen. Wij hanteren een levertijd van 3-5 werkdagen. Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag het weekend wordt hierin niet meegerekend.

Meer informatie over de standaard levering

2) Spoedverzending:

levering binnen 2-3 werkdagen na besteldatum, hierbij is het niet mogelijk een specifieke datum aan te geven. (dit kunnen wij in onze datumveld helaas niet blokkeren, indien u een datum binnen deze interval gekozen is, wordt deze door ons automatisch naar de eerst mogelijke leverdatum verplaatst).

Meer informatie over de spoedverzending

3) levering op een specifieke datum:

Bij deze leveringsmogelijkheid is het mogelijk om een specifieke datum van levering vast te leggen.

Let op: het is niet mogelijk een specifieke datum te kiezen die binnen 3 dagen na besteldatum valt). Een specifieke datum kan worden ingegeven vanaf de 4de dag na besteldatum en moet buiten het termijn van de spoedlevering vallen.

Meer informatie over levering op een specifieke datum

Wanneer krijg ik een melding van de leveringsdatum en hoe gaat dit in zijn werk?

Het definitief vastleggen van de vrachtplanning voor de volgende dag gebeurd in de namiddag. Nadat de route waarin uw bestelling is opgenomen is bepaald ontvangt u van ons aan het einde van de middag een leveringsbevestiging. Omdat het transport via het normale wegtransport wordt verstuurd ontvangt u van ons geen track- en trace.

In de leveringsbevestiging is tevens in tijdsblokken van 2 uur vermeldt wanneer de vrachtwagen de bestelling zal bezorgen. De chauffeur zal een uiterlijk binnen een half uur voor aankomst contact met U opnemen. (Let op: het is niet mogelijk de leveringstermijn aan te passen).

Meer informatie over track- en trace.

U kunt ook de afleveringskaart bekijken of zie de algemene leveringsinformatie.

Vaste Lage Verzendkosten

Distributie vanuit meerdere depots

Groot Assortiment

zeer uitgebreide keuze

Steen Goede Kwaliteit

Met zorg voor u geselecteerd

Zekerheid & Service

Betrouwbare leverantie & transport

×