Leveringsinformatie Bigbagexpress.nl

Bestelinformatie – Informatie over de levering.

Levertijd.

Normale levering:

I.v.m. de dagelijkse rittenplanning hanteren wij vanaf het moment van de plaatsing van de order tot aan de uiteindelijke levering een verwachte levertijd van 3 tot 7 werkdagen. vanwege het gewicht van de bigbags kunnen deze niet per koeriersdienst worden aangeboden en worden de bigbags vervoerd via het normale wegtransport met een stenenauto die is uitgerust met een autolaadkraan.

Spoedlevering:

Bij een spoedlevering geven wij de transporteur een directe opdracht waarbij van de normale rittenplanning zal worden afgeweken. Vanaf het moment van de plaatsing van de order tot aan de uiteindelijke levering een verwachte levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Hieraan zijn hogere kosten verbonden. Bij een spoedlevering binnen 2 of 3 werkdagen kan geen specifieke datum worden opgegeven.

Aflevering.

Uw bestelling wordt bij u voor de deur of zo dichtbij mogelijk afgeleverd.

Er hoeft bij aflevering niemand aanwezig te zijn, U kunt ons bij de bestelling aangeven of per mail toesturen waar de bestelling moet worden neergezet en/of dit op de desbetreffende plek aangegeven.

Er zal worden gelost met een autolaadkraan met een reikwijdte van ca. 3 tot 4 meter, gemeten vanaf de zijkant van de vrachtwagen.

Uw bestelling zal worden gelost naast de vrachtwagen vanaf een begaanbare verharde weg die toegankelijk moet zijn voor opleggercombinaties met een lengte van 18,50 meter, breedte van 2.60 meter, hoogte van 4.00 meter en een totaalgewicht van max. 60 ton.

De Chauffeur heeft ruimte nodig om te kunnen manoeuvreren bij het lossen. Is deze ruimte niet voor handen dan bepaald de chauffeur waar het mogelijk is om op welke dichtstbijzijnde locatie de goederen veilig te kunnen lossen.

Wanneer u er voor kiest om uw bestelling op uw oprit of elders op uw terrein te laten bezorgen is dit voor uw eigen risco. Wij adviseren u daarom niet op uw oprit te laten lossen om schade of verzakkingen te voorkomen, Bigbagexpress.nl of de leverancier/transporteur neemt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Als een bestelling niet kan worden afgeleverd door onbereikbaarheid van het afleveradres door lengte, breedte of hoogte beperkingen voor de aangegeven vrachtwagen en er geen mogelijkheid is om de bestelling elders te kunnen lossen zullen de kosten voor de verzending en het retourneren in rekening worden gesteld. Deze kosten bedragen €65,00 + €50,00 = €115,00 incl. B.T.W.. Het resterende bedrag van de bestelling zal worden terugbetaald.

Indien u twijfelt of er op de uw gewenste locatie gelost kan worden neemt u dan vooraf contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Graag ontvangen wij van U uw adresgegevens en telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent.

Bigbags en midibags.

Onze bigbags en midibags worden vanaf een trailer met een kleine kraan gelost, deze bags kunnen ca. 3 tot 4 meter vanaf de trailer worden gelost.

U bent vanaf dat punt zelf verantwoordelijk voor de verdere plaatsing van uw bestelling. Het is beslist niet de bedoeling dat de chauffeur handmatig uw bestelling op uw terrein lost. U dient hier eventueel zelf zorg voor te dragen.

De big-bags die wij leveren zijn voor éénmalig gebruik en recyclebaar, deze hoeven niet aan ons geretourneerd te worden.

Losgestort.

Een bestelling met losgestorte levering wordt met een kiepwagen bij u gelost, het grind, split of keien worden achter de kiepwagen gelost. U bent vanaf dat punt zelf verantwoordelijk voor de verdere verplaatsing van uw bestelling.

Uitsluitingen.

Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk voor het vaste bezorg tarief, indien u een bestelling op een van de Waddeneilanden wilt laten bezorgen neemt u dan contact met ons op.

 Retourneren.

Binnen 14 dagen na levering van uw bestelling kunt u zonder opgave van reden uw order annuleren. U kunt ons hiervoor een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen.

De organisatie en de kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Indien u vragen heeft, neemt u dan contact met ons op.

Download hier de afleveringskaart

Geef een reactie
Vaste Lage Verzendkosten

Distributie vanuit meerdere depots

Groot Assortiment

zeer uitgebreide keuze

Steen Goede Kwaliteit

Met zorg voor u geselecteerd

Zekerheid & Service

Betrouwbare leverantie & transport

×